Αρχική Σελίδα

Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτό είναι επαγγελματικός κατασκευαστής! Ικανοποιώ με την τεχνολογία επεξεργασίας επιφάνειάς σας!

—— Μωάμεθ Mobaidin

Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε τη μηχανή πλήρωσης πόσιμου νερού σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα του προϊόντος σας.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Προκειμένου να κατασταθεί η απόδοση εξοπλισμού μας καλύτερη και σταθερότερη της λειτουργίας, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με τα εσωτερικά επαγγελματικά ιδρύματα, τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια για να πραγματοποιήσει το συνδυασμό της μηχανής πλήρωσης και βελτιστοποίησε το σχετικό σχέδιο εξοπλισμού, ειδικά με την πανεπιστημιακή σχολή της Σαγκάη jiaotong του μηχανολόγου μηχανικού.

   

  Χρησιμοποιώντας το πανεπιστήμιο της Σαγκάη jiaotong, το ίδρυμα wuxi ανάπτυξης τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής τροφίμων ισχυρής δύναμης έρευνας και και τεχνολογίας άλλων πανεπιστημίων, για να αναλύσει την ξένη προηγμένη τεχνολογία, την πέψη βάσει να απορροφήσει την ξένη προηγμένη τεχνολογία, για να αλλάξει το αρχικό σχέδιό μας τέλεια, και το πραγματοποιημένο αγαθό οδηγεί.

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

 • OEM / ODM

  Δεδομένου ότι η επιχείρηση έχει αρχίσει, εστιασμένος στην επαγγελματική τεχνολογία - συσκευάζοντας μηχανήματα ποτών, για να σφυρηλατήσει τα κύρια συσκευάζοντας μηχανήματα ποτών, την προς τα πάνω και προς τα κάτω σχετικές και έρευνα και την ανάπτυξη εξοπλισμού συσκευασίας ποτών. Πάντα εμμείνετε στη τεχνολογική καινοτομία για να οδηγήσετε την ανάπτυξη επιχείρησης. Έχει υποβληθεί αίτηση για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχει διαμορφώσει μια μοναδική αγορά με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Συλλέγοντας την εσωτερική διάσημη κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων, η οποία έχει το προσωπικό περισσότερο από 60 πολλών ετών από τα μηχανήματα, την τεχνολογία και τον αυτόματο έλεγχο αυτοί οι 3 τομείς.

   

  Είναι η ισχυρή ομάδα της υγρής (ποτό) βιομηχανίας συσκευάζοντας μηχανημάτων στην Κίνα, ο υπάρχων 2 γιατρός εφαρμοσμένης μηχανικής τροφίμων, 5 κύριοι, 12 ανώτεροι μηχανικοί, μπορεί να παρέχει στους χρήστες: Ανάλυση προσδιορισμού θέσης αγοράς, σχεδιασμός, κατάρτιση μηχανικών και ένα σύνολο με το κλειδί στο χέρι προγράμματος λύσης και σχετικών υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Kira Geng

Τηλ.:: +86-13776909927

Φαξ: 86-512-56395597

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)