Αρχική Σελίδα

Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων Zhongyin Jiangsu, ΕΠΕ βρίσκεται στην κωμόπολη Donglai, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu. Διοργανώνει το εργαστήριο διεθνών προτύπων περισσότερα από 15000 τετραγωνικά μέτρα. Είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές συσκευάζοντας μηχανημάτων ποτών με τη συλλογή της έρευνας, της ανάπτυξης και της κατασκευής. Είναι καλύτεροι προμηθευτές εξοπλισμού μηχανημάτων ποτών της Κίνας. Σαν υγρή συσκευάζοντας επιχείρηση βιομηχανίας, το δίκτυο υπηρεσιών ποτών είναι σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 30 χώρες και οι περιοχές, προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα ποτά, τη γεύση, το καλλυντικό, την μπύρα, το γάλα, και τις βιομηχανίες φαρμάκων.

 

Συλλέγοντας την εσωτερική διάσημη κατασκευαστική επιχείρηση μηχανημάτων, η οποία έχει το προσωπικό περισσότερο από 60 πολλών ετών από τα μηχανήματα, την τεχνολογία και τον αυτόματο έλεγχο αυτοί οι 3 τομείς. Είναι η ισχυρή ομάδα της υγρής (ποτό) βιομηχανίας συσκευάζοντας μηχανημάτων στην Κίνα, ο υπάρχων 2 γιατρός εφαρμοσμένης μηχανικής τροφίμων, 5 κύριοι, 12 ανώτεροι μηχανικοί, μπορεί να παρέχει στους χρήστες: Ανάλυση προσδιορισμού θέσης αγοράς, σχεδιασμός, κατάρτιση μηχανικών και ένα σύνολο με το κλειδί στο χέρι προγράμματος λύσης και σχετικών υπηρεσιών. 

 

Το σύγχρονο εργοστάσιο, όλα τα είδη προηγμένου εξοπλισμού επεξεργασίας και εξοπλισμού δοκιμής, οι πεπειραμένοι τεχνικοί, η επιστημονική και ακριβής διαχείριση, αποτελούν τη μηχανική τελειότητα ποτών στο σύστημα κατασκευής προϊόντων. Παρέχει επίσης την ποιότητα του προϊόντος μηχανημάτων Zhongyin στην ισχυρότερη εγγύηση. 

 

Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Δεδομένου ότι η επιχείρηση έχει αρχίσει, εστιασμένος στην επαγγελματική τεχνολογία - συσκευάζοντας μηχανήματα ποτών, για να σφυρηλατήσει τα κύρια συσκευάζοντας μηχανήματα ποτών, την προς τα πάνω και προς τα κάτω σχετικές και έρευνα και την ανάπτυξη εξοπλισμού συσκευασίας ποτών.

 

Πάντα εμμείνετε στη τεχνολογική καινοτομία για να οδηγήσετε την ανάπτυξη επιχείρησης.

Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Κίνα-ποτό

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 7,000,000-8,955,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Main products: Blowing System, Filling System, Packing System, Water treatment System

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις