Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕμφιαλώνοντας μηχανή πετρελαίου

Γεμίζοντας γραμμή παραγωγής υψηλής ταχύτητας εμφιαλώνοντας μηχανών πετρελαίου συσκευασίας αυτόματη περιστροφική

Πιστοποίηση
Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτό είναι επαγγελματικός κατασκευαστής! Ικανοποιώ με την τεχνολογία επεξεργασίας επιφάνειάς σας!

—— Μωάμεθ Mobaidin

Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε τη μηχανή πλήρωσης πόσιμου νερού σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα του προϊόντος σας.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now

Γεμίζοντας γραμμή παραγωγής υψηλής ταχύτητας εμφιαλώνοντας μηχανών πετρελαίου συσκευασίας αυτόματη περιστροφική

Filling Packing Oil Bottling Machine High Speed Automatic Rotary Production Line
Filling Packing Oil Bottling Machine High Speed Automatic Rotary Production Line Filling Packing Oil Bottling Machine High Speed Automatic Rotary Production Line Filling Packing Oil Bottling Machine High Speed Automatic Rotary Production Line Filling Packing Oil Bottling Machine High Speed Automatic Rotary Production Line

Μεγάλες Εικόνας :  Γεμίζοντας γραμμή παραγωγής υψηλής ταχύτητας εμφιαλώνοντας μηχανών πετρελαίου συσκευασίας αυτόματη περιστροφική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhangjiagang, Κίνα
Μάρκα: China Beverage
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: Μηχανή πλήρωσης ZYF
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινες ημέρες
Χρόνος παράδοσης: 45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα/εποχή
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Εμφιαλώνοντας μηχανή λαδιού Ικανότητα: Προσαρμοσμένος
Υλικό πλήρωσης: Πετρέλαιο Τύπος μπουκαλιών: Πλαστικό μπουκάλι της PET
Υλικό: sus 304 316 Εξουσιοδότηση: Ένα έτος
Υψηλό φως:

μηχανή πλήρωσης πετρελαίου

,

Μηχανή συσκευασίας πετρελαίου

Υψηλής ταχύτητας Automaticc περιστροφική γραμμή παραγωγής μηχανών συσκευασίας πετρελαίου γεμίζοντας

 

Γενικές περιγραφές

Τα κενά μπουκάλια μεταφέρονται από τη βίδα και τις αστέρι-ρόδες μεταβλητών πισσών στις υποστηρίξεις μπουκαλιών του πρατηρίου καυσίμων. Υπάρχουν αισθητήρες στάθμισης που εγκαθίστανται στις υποστηρίξεις μπουκαλιών που προστατεύονται καλά. Αφότου η αυτόματη αποφλοίωση είναι επιθεώρηση κενών μπουκαλιών και επιθεώρηση μπουκαλιών κλίσης, αρχίστε να επιβραδύνετε την πλήρωση, κατόπιν αλλαγή στην κανονική πλήρωση. Θα είναι μεταστρεφόμενη αργή πλήρωση όταν πλησιάζει το υγρό επίπεδο την καθορισμένη θέση, τελικά ο αισθητήρας θα στείλει το σήμα στη στάση που γεμίζει όταν προσιτότητα το καθορισμένο βάρος. Επαναρυθμίστε τον αισθητήρα στάθμισης μετά από την άδεια μπουκαλιών η υποστήριξη μπουκαλιών για την ακόλουθη πλήρωση, το γεμισμένο μπουκάλι θα μεταβιβαστεί capper από την αστέρι-ρόδα μετάβασης. Capper είναι εξοπλισμένο με τον ανελκυστήρα ΚΑΠ και unscrambler, τα ταξινομημένα καλύμματα θα μεταβιβαστούν από την υδατόπτωση ΚΑΠ στο πιάτο τροφοδότησης ΚΑΠ όπου τα καλύμματα θα συλληφθούν από capper για την κάλυψη. Το καλυμμένο μπουκάλι θα μεταβιβαστεί στη μεταβίβαση της αλυσίδας για την ακολουθία της διαδικασίας.
 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Η συμπαγής δομή, σύστημα ολοκληρωτικού ελέγχου, εύκολη λειτουργία, ιδιαίτερα-αυτόματα, μπορεί να εξετάσει να λείψει μπουκαλιών, μπλοκάρισμα μπουκαλιών, μπουκάλι που εμποδίζει αυτόματα. Την πλήρωση θα σταματήσουν όταν δεν θα ταϊστεί το κανένα ταϊσμένο με μπιμπερό μέσα, αποτυχημένη βαλβίδα πλήρωσης το μπουκάλι και την ΚΑΠ.
2. Το πλαίσιο υιοθετεί τη δομή συγκόλλησης και την ελαιοπαγίδα για διευκόλυνση της συλλογής και της απαλλαγής της ρύπανσης που καλύπτουν τις υγειονομικές γεμίζοντας απαιτήσεις.
3. Υιοθετεί τη βίδα μεταβλητών πισσών και τον ενισχυτικό μεταφορέα μπουκαλιών. Μπορεί να πραγματοποιήσει τη γρήγορη αλλαγή μεγέθους μπουκαλιών μετά από να αλλάξει λίγα μέρη. Το πιάτο υποστήριξης μπουκαλιών υιοθετεί την εύκαμπτη δομή για να αποφύγει για να προκαλέσει τη ζημία στη στάθμιση του αισθητήρα σε κάποια ακραία περίπτωση. Εν τω μεταξύ η στριμμένη ανίχνευση μπουκαλιών υιοθετείται για να σταματήσει όταν δεν τίθεται το μπουκάλι στη σωστή θέση.
4. Το ύψος του υλικού πληρώσεως και capper είναι διευθετήσιμα για την εύκολη λειτουργία.
5. Η μηχανή υιοθετεί την αντίσταση διάβρωσης χαρακτηριστικών σχεδιασμού δομών, μακράς διαρκείας και απαλλαγμένος από τη λίπανση να κερδίσει κόστος λειτουργίας. Μέρη που σε επαφή με τα προϊόντα υιοθετούν το άριστο ανοξείδωτο για να αποφύγουν τη νεκρή γωνία.
6. Υιοθετεί τη στάθμιση της πλήρωσης, οι αισθητήρες βάρους που τοποθετούνται στα πρατήρια καυσίμων θα στείλουν το σήμα στη βαλβίδα πλήρωσης στη στάση που γεμίζει όταν φθάσει στο καθορισμένο βάρος.
7. Οι βαλβίδες πλήρωσης υιοθετούν τον κύλινδρο δύο-περασμάτων για να πραγματοποιήσουν την αργός-γρήγορος-αργή πλήρωση που μπορεί να φθάσει στην υψηλή γεμίζοντας ακρίβεια. Οι χειρωνακτικές υγειονομικές βαλβίδες πεταλούδων είναι εξοπλισμένες στις βαλβίδες κάθε πλήρωσης για διευκόλυνση της ανίχνευσης και της συντήρησης.
8. Υπάρχει μηχανισμός προστασίας για τον αισθητήρα για να αποφύγει ζημία
9. Εξόπλισε με τη συσκευή ανακύκλωσης αποξηράνσεων για διευκόλυνση των μεταβαλλόμενων προϊόντων, και τον αγωγό στη διευκρινισμένη θέση.
10. Θα ανησυχήσει εάν το μέγεθος μπουκαλιών όχι αρκετά μεγάλο κατά τη διάρκεια της πλήρωσης.
11. Η ΚΑΠ unscrambler μπορεί να ταξινομήσει τα καλύμματα για να είναι στη διαταγή, οι συσκευές ανίχνευσης εγκαθίστανται στη χοάνη ΚΑΠ και την υδατόπτωση ΚΑΠ για την πραγματοποίηση του αυτόματος-ελέγχου για να λείψουν ΚΑΠ και το σύνολο ΚΑΠ.
12. Η προστασία υπερφόρτωσης εγκαθίσταται στο μπουκάλι - τροφή - μέσα και τροφή-έξω αστέρι-ρόδα για να εξασφαλίσει ασφαλή λειτουργία. Κάποια άλλη συσκευή προστασίας όπως τις ασφαλείς πύλες εγκαθίσταται.
13. Εξόπλισε με την εισαγόμενη συγκεντρωμένη SKF συσκευή λίπανσης λιπών για να το λαδώσει περιοδικά με την έγχυση του λίπους.
14. Υιοθετεί την οθόνη αφής για να πραγματοποιήσει την ανθρώπου-μηχανής συνομιλία, η θέση λειτουργίας των εξοπλισμών παρουσιάζεται στην οθόνη σαφώς.
 

 

Κύρια διαμόρφωση

 

Υλικό της βαλβίδας πλήρωσης Ανοξείδωτο 304
Υλικό της περιστροφικής πλατφόρμας δίσκων και μηχανών του rinser και του υλικού πληρώσεως Ανοξείδωτο 304
Κύρια μηχανή Αμερική, ABB
Συμπεριφορά ολίσθησης Γερμανικά, Igus
Αναστροφέας συχνότητας Ιαπωνία, Mitsubishi
Οθόνη αφής Ιαπωνία, υπέρ-πρόσωπο
PLC Ιαπωνία, Mitsubishi
Πνευματικά συστατικά Γερμανικά, Festo
Άλλα ηλεκτρικά συστατικά Σνάιντερ
Διακόπτης φωτοκυττάρων Αμερική, Leuze
Διακόπτης εγγύτητας Αμερική, Leuze

 

Περίπου Κίνα-ποτό


Το κίνα-ποτό οδηγεί την αγορά στον τομέα των μηχανημάτων με τις προηγμένες τεχνολογίες από την άποψη της συσκευασίας ποτών μας.

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των συσκευάζοντας προϊόντων ποτών. Τα μηχανήματά μας έχουν το περιεκτικότερο πεδίο. Απολαμβάνουμε τον παγκόσμιο έπαινο με 10 έτη σφαιρικής εμπειρίας μάρκετινγκ. Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό πελατών παγκοσμίως και έχουμε τα διάφορα τελικά προϊόντα.

Η σειρά προϊόντων μας καλύπτει όλους τους τύπους μηχανημάτων για τη συσκευασία του υγρού, συμπεριλαμβανομένου του λαδιού, της μπύρας, του οινοπνευματώδους ποτού, του νερού, του τσαγιού, του χυμού, του ενωμένου με διοξείδιο του άνθρακα μη αλκοολούχου ποτού, του ενεργειακού ποτού, των γαλακτοκομικών προϊόντων, κ.λπ.

Παρέχουμε την καλή ποιότητα και την τεχνολογία από την πρώτη ύλη στο εμφιαλωμένο υγρό. Είμαστε ένας καλός προμηθευτής, καλά - που είναι γνωστός για την ανάπτυξη των καινοτόμων προϊόντων υψηλών σημείων και των νέων τεχνολογιών.

Η επιχείρησή μας προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο της υποστήριξης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, από την εφαρμοσμένη μηχανική προγράμματος στις προσαρμοσμένες λύσεις και στις υπηρεσίες μεταπωλήσεων. Παρέχουμε επίσης τη βελτιστοποίηση παραγωγής, την κατάρτιση και τις γνωμοδοτικές υπηρεσίες, ακόμη και ανάπτυξη προϊόντος τελών. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις σχέσεις με σας στο κοντινό μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα